Mesaje de Sf. Gheorghe 2018: La mulţi ani, Gheorghe, George și Georgiana!

| 23 apr, 10:54

MESAJE de Sf. Gheorghe 2018, URĂRI de „La mulţi ani” de Sfântul Gheorghe, MESAJE şi SMS-uri de Sfântul Gheorghe 2018 pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Gheorghe!

MESAJE de Sf. Gheorghe 2018. În fiecare an, pe 23 aprilie, creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. Peste 900.000 de români, care poartă numele de Gheorghe, Gheorghiţă, George sau Georgeta şi alte nume derivate îşi serbează ziua numelui în această dată. Realitatea.net vă oferă cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri şi felicitări de Sf. Gheorghe: La mulţi ani, George! La mulţi ani, Georgiana! La mulţi ani de Sf. Gheorghe!

Cu această ocazie, poţi trimite un gând frumos şi o urare de bine prietenilor, rudelor, colegilor, cunoştinţelor tale care poartă numele Sfântului Gheorghe.

MESAJE de Sf. Gheorghe 2018. Iată mai jos câteva mesaje cu urări şi felicitări de Sf. Gheorghe ce pot fi trimise celor dragi ce-şi serbează ziua onomastică:

La mulţi ani, George! „Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

La mulţi ani, Georgiana! „Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi”

„Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

La mulţi ani, George! „Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Gheorghe!”

La mulţi ani de Sf. Gheorghe! „Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară”

La mulţi ani, Georgiana! „La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!”

MESAJE de Sf. Gheorghe 2018. MESAJE de Sfantul Gheorghe pentru apropiaţi:

La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

La mulţi ani, Georgiana! Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulţi ani, George! La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ