Mesajul lui Crin Antonescu de Anul Nou: Să avem încredere în forţa noastră ca popor

| 31 dec, 2013

Liderul PNL Crin Antonescu le transmite românilor gândurile sale de sănătate, bucurie, dar şi speranța că anul ce va veni va fi mai bun și mai prosper. Într-o postare pe o reţea socială, Antonescu spune că doar fiind unişi avem şansa de a avea un viitor mai bun.

Dar iată mesajul liderului PNL:

La pragul trecerii într-un nou an, doresc să le urez tuturor românilor gândurile mele cele mai bune, sănătate, bucurie şi speranța că anul ce va veni va fi mai bun și mai prosper.

Anul ce se încheie a fost unul greu, însă trebuie să fim optimiști și să avem încredere în forța noastră ca popor, că fiind uniți avem șansa de a avea un viitor mai bun. 2013 a fost anul în care, după o perioadă grea prin care România a trecut, am reușit să reparăm o parte dintre nedreptățile făcute românilor și să le oferim speranța pentru o viață mai bună!

În noul an vom continua pe drumul început și ne vom respecta angajamentele asumate în fața românilor care ne-au acordat încrederea lor în 2012. Anul care vine este unul plin de provocări și de momente importante.

LA MULȚI ANI!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ