Mesajul lui Klaus Iohannis trimis din SUA

| 08 dec, 2014

Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un nou mesaj, de data aceasta reprezentându-i pe alpiniștii Cristian Niculescu Țâgârlaș și Cosmin Andron care au ajuns pe vârful Carstensz Pyramid (4.884 metri) din Papua-Noua Guinee, unde au arborat drapelul României, dar şi unul pe care este scris "România lucrului bine făcut", sloganul de campanie al preşedintelui ales.

"România lucrului bine făcut este despre oameni, despre credința lor și despre eforturile pe care le depun zi de zi pentru a-și împlini idealurile. Pe 2 decembrie 2014, doi băimăreni au reușit ascensiunea Carstensz Pyramid de 4884 m situat în masivul Sudirman din insula Papua, fiind singurii români care au reușit parcurgerea integrală a acestui traseu prin junglă. Ajunși în vârf, au arborat, alături de drapelul național, un steag ca simbol al României lucrului bine făcut", a scris Klaus Iohannis.

Alpiniștii Cristian Niculescu Țâgârlaș și Cosmin Andron au ajuns pe vârful Carstensz Pyramid (4.884 metri) din Papua-Noua Guinee. Cei doi alpiniști din Maramureș, odată ajunși pe vârf, au arborat drapelele României și municipiului Baia Mare.

Avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș și profesorul Cosmin Andron și-au propus să escaladeze cei mai înalți versanți din lume renumiți pentru dificultatea traseelor și condițiilor de escaladă.

Carstensz Pyramid este cel mai înalt vârf din Oceania și face parte din circuitul ''Seven Summits'' — cele mai înalte vârfuri de pe cele șapte continente, scrie romaniatv.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 dec, 2014
RAMSES
CONFIRMARE
..DACA IOHANNIS CONFIRMA E CLAR....IOHANNIS E RUSOFIL KGB-IST BRAVO ROMANI ATI ALESW RUSII NU V-ATI SATURAT DE EI 50-60 DE ANI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ