Mesajul lui Liviu Dragnea pentru participanții la mitingul anti-PSD

| 10 aug, 09:39

Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, le cere românilor din Diaspora care vor participa vineri la mitingul anti-PSD din Piața Victoriei să protesteze pașnic, precizând că jandarmii sunt pregătiți să intervină în orice situație.

”Nu violența este calea. Îmi exprim speranța că vor fi proteste pașnice. Fiecare decide ce vrea să facă. Eu cred că sunt pregătite forțele de ordine, jandarmii. Ei și-au făcut datoria, chiar dacă au fost loviți, bruscați”, a declarat Liviu Dragnea, la o emisiune TV.

Președintele PSD este de părere că manifestația va fi ”un miting politic”. ”Orban a anunțat că merge, Cioloș a anunțat că merge, USR la fel”, a explicat el.

Mii de români au anunţat că se întorc în ţară pentru a lua parte la mitingul anti-PSD care va avea loc la 10 august, în Piața Victoriei din Capitală.

De la începutul săptămânii, coloane de maşini s-au format la vămile Borș și Nădlac, toate având ca destinaţie finală Bucureștiul. Pe drum, protestatarii au fost întâmpinaţi de români cu steaguri, tobe şi chiar cu pâine şi sare. În acelaşi timp, românii care nu vor putea ajunge în Bucureşti au anunţat că se vor mobiliza în marile oraşe din ţară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ