Mesajul lui Traian Berbeceanu după ce DNA a reținut-o pe șefa DIICOT

| 20 noi, 2014

Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba, a acuzat-o pe Alina Bica, șefa DIICOT, că ar fi făcut parte, într-o oarecare măsură, din scenariul care a dus la arestarea sa. Acum, după ce DNA a cerut arestarea lui Bica, Berbeceanu se simte răzbunat.

”Dă-le Doamne, la toţi...după fapte ! La puşcărie!”, e mesajul comisarului care a dovedit în justiție că era nevinovat.

Numele şefei DIICOT, procuroarea Alina Bica, apare în rechizitoriul DNA prin care au fost trimişi în judecată fostul şef DIICOT Alba, Ioan Mureşan, fostul procuror Nicolaie Cean de la Parchetul Tribunalului Alba şi poliţistul Alin Muntean pe motiv că au fabricat probe pentru a-l înfunda pe comisarul Traian Berbeceanu, fost şef BCCO Alba.

Procurorii DNA au prezentat în rechizitoriu o discuţie purtată între Traian Berbeceanu şi adjunctul Poliţiei Române, chestorul Florentin Robescu. Berbeceanu îi dezvăluie lui Robescu cum s-ar fi încercat muşamalizarea raportului în care fostul şef BCCO Alba prezenta posibile fapte de corupţie ale lui Mureşan, Cean şi Muntean. Comisarul îi povesteşte o întâlnire pe care a avut-o cu Alina Bica în biroul acesteia de la DIICOT, la care a participat şi adjuncta DIICOT Georgiana Hosu, în care procuroarea i-a reproşat că a trimis acel raport, din cauza căruia “a fost luată de urechi” de Procurorul General. De asemenea, Berbeceanu povesteşte cum Alina Bica i-ar fi reproşat că îi vânează procurorii, atenţionându-l în acelaşi timp că nici el nu este “Albă ca Zăpada” şi să nu creadă că Ioan Mureşan va pleca, iar el va “rămâne acolo”.

Alina Bica, procurorul şef al DIICTOT, a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind acuzată de abuz în serviciu. Bica este urmărită penal într-un dosar de retrocedări ilegale a căror valoare este de 62 milioane euro, potrivit unui comunicat DNA.

Cristoiu, ipoteză cutremurătoare pentru Băsescu. Ce se ascunde în spatele dosarului Alinei Bica

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ