Mesajul lui Victor Ponta de ziua Regelui Mihai

| 25 oct, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta consideră că regele Mihai, 'parte a istoriei noastre naţionale', reprezintă 'un reper moral la care societatea română priveşte cu respect şi apreciere'.

"Astăzi, Majestatea Sa Regele Mihai împlineşte venerabila vârstă de 93 de ani. Este un moment de bucurie, dar şi de solemnitate în faţa unui simbol al României, al unui lider care ne-a arătat întotdeauna ce este onoarea, demnitatea şi dragostea de ţară. Regele Mihai este parte a istoriei noastre naţionale, un reper moral la care societatea română priveşte cu respect şi apreciere. Este o atitudine de condescendenţă firească faţă de trecutul nostru, faţă de ceea ce suntem ca popor, faţă de oamenii care au făcut istorie şi cu care ne mândrim', afirmă premierul Victor Ponta în mesajul adresat cu ocazia zilei de naştere a regelui Mihai.

Potrivit prim-ministrului, această zi trebuie să amintească de îndemnul la unitate al regelui adresat românilor, 'astăzi mai actual ca oricând'.

"Această zi trebuie să ne amintească de unul dintre mesajele pe care Regele Mihai le-a transmis întotdeauna românilor. Este vorba despre îndemnul la unitate, astăzi mai actual ca oricând. 'Uniţi între noi şi cu vecinii şi fraţii noştri', spunea Majestatea Sa în discursul memorabil susţinut, în urmă cu trei ani, în faţa Parlamentului, putem redeveni demni şi respectaţi. La mulţi ani şi multă sănătate Majestăţii Sale Regele Mihai!', spune premierul Victor Ponta în mesajul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ