Întâlnire Klaus Iohannis - Victor Ponta. Ce mesaje au transmis cei doi lideri după întrevederea de la Palatul Cotroceni

| 27 oct, 16:23

Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pentru discuţii pe tema crizei refugiaţilor. Întrevederea a avut loc după un şir de atacuri dure lansate de cei doi oficial. Iohannis l-a numit pe Ponta "belicos", iar premierul i-a dar replica spunând că şeful statului este "un arogant".

UPDATE: "Pe agenda discuțiilor, purtate în cadru instituţional, s-au aflat situaţia gestionării fluxurilor migratorii din regiunea Balcanilor de Vest, poziţia României faţă de această problemă şi stadiul actual al pregătirilor pentru preluarea refugiaţilor. Totodată, s-a discutat despre întărirea cooperării dintre statele din regiune şi despre eficientizarea schimbului de informaţii între state, astfel încât acţiunile noastre să fie mai bine corelate. În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat şi alte probleme de actualitate. Prim-ministrul a prezentat, de asemenea, o serie de probleme curente legate de execuţia bugetară", arată un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

::::::::::::::::::::::::::::::::::

"Intalnire cu Pres. Iohannis/ deschidere totala pt dialog, respect reciproc si colaborare Guv-Pres pt bunul mers al Romaniei!"
, a scris Victor Ponta, pe Twitter.

Premierul Victor Ponta a ajuns, marţi, la Palatul Cotroceni, în jurul orei 15.20, iar principalul subiect pe care cei doi îl vor aborda vizează cotele de imigranţi.

Șeful statului a anunțat luni, într-o conferință de presă, că l-a invitat pe premier la Cotroceni.

"Da, am vorbit la telefon și l-am invitat pentru mâine la o discuție", a spus șeful statului, întrebat dacă a discutat cu premierul Victor Ponta după întoarcerea de la Bruxelles.

El a susținut că relația cu Guvernul este "instituțional complexă", în condițiile în care i-a cerut premierului Ponta să demisioneze, iar pe vicepremierul Gabriel Oprea l-a sfătuit să facă același lucru.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 21:53
victor
Atentie la titlu . Astazi este marti nici decum miercuri !!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ