Mesajul RĂSPICAT al Elenei Băsescu pe Facebook, la miezul nopții

| 17 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Fiica mai mică a președintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj la miezul nopții.

"Muntele de umilinţe şi jigniri îndurate de "băsişti" este astăzi răzbunat de oamenii de bună-credinţă din România. #mândrucăsuntbăsist", a scris Elena Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Reacția dezumflată a lui Mircea Badea la aflarea rezultatelor

Fiica lui Traian Băsescu a fost la vot împreună cu Sofia, nepoata președintelui. Elena Băsescu a scris, pe pagina de socializare: "Am votat pentru o Românie liberă şi democratică. Vreau ca Sofia şi viitorul meu copil să trăiască într-o ţară în care nu există corupţie şi un partid unic să decidă tot ce se întâmpla cu vieţile noastre".

Citește și: Traian Băsescu, PRIMA reacție după vot

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
eu cetatean roman
vorbesti in oglinda
eu l-am votat pe d-ul presedinte Iohannis, asa cum au facut toti romanii care si-au dorit un alt fel de presedinte pentru tara asta, nu l-am votat pe Basescu, nu pe Blaga & co., asa ca mai taci d___u din gura ....
17 noi, 2014
Mama
taci buzaciune analfabeta, tu vorbesti, poate n-ai uitat cum ai ajuns europarlamentara? ...familie de hoti!...
18 noi, 2014
angela
pacat ca are in spate gloata hotilor care a distrus si a omorat si omoara poporu era basista sa vada de familia ei sa plateasca cu lacrimi de sange pentru distrugerea natiei romani asa le doresc la toti basisti
24 noi, 2014
-johny
chiar asa
mamaaaa,bine gandit,dar mai este o vb.romaneasca rabdare cat de curand le cade pita in cacat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ