Mesajul transmis de Victor Ponta de Ziua Regelui

| 25 oct, 13:02

Prim-ministrul Victor Ponta i-a transmis, duminică, Regelui Mihai I un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naștere, în care exprimă mulțumiri pentru reperele pe care acesta le promovează cu stăruință în societatea românească.

"Ca prim-ministru doresc să Vă transmit recunoștința mea pentru reperele și îndemnurile pe care Majestatea Voastră le promovează cu stăruință în societatea românească, pentru mersul înainte al țării și pentru a face că România să fie respectată în Europa și în întreaga lume.

Vă mulțumim, Majestate, pentru munca neobosită pe care o dedicați în folosul românilor, vă dorim multă sănătate și puterea de a duce mai departe lucrarea pentru binele României', se arată în mesajul transmis de premier.

Principesa Margareta a afirmat duminică, într-un mesaj video transmis cu ocazia aniversării de către Regele Mihai a 94 de ani, că acesta "a dorit să fie astăzi în mijlocul societății românești, să deschidă porțile Palatului Elisabeta, să reverse iubirea și binecuvântarea lui către toți", dar nu a putut să o facă fiindcă Regina Ana "se află într-o stare de slăbiciune și suferință".

Fostul suveran al României, Regele Mihai I (1927-1930; 1940-1947) s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul regelui Carol al II-lea (1930-1940) și al reginei Elena, prințesă a Greciei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ