Mesajul premierului Victor Ponta pentru studenţi, în prima zi de facultate

| 01 oct, 2014

Premierul Victor Ponta le-a urat succes tuturor studenţilor la începutul anului universitar şi le-a cerut miniştrilor de resort ca bursele acordate doctoranzilor şi masteranzilor să fie reluate şi, de asemenea, banii destinaţi pentru programele derulate prin universităţi să fie folosiţi pentru asigurarea performanţei în învăţământul superior.

'Mult succes studenţilor care au început anul universitar. Înţeleg că toate lucrurile decurg în mod normal pentru universităţi. Vreau să-i rog, de asemenea, pe cei doi miniştri, cel al Educaţiei şi cel al Cercetării, să reluaţi şi să aveţi grijă ca toate programele, cele 6.500 de burse care le-am dat doctoranzilor, masteranzilor, toţi banii pe care am reuşit să-i absorbim, atât din POSDRU, cât şi din bugetul naţional, pentru zona universitară, să fie folosiţi' să avem performanţă şi recunoaştere, dar şi sprijin pentru cei care învaţă foarte bine', a spus premierul în cadrul şedinţei de Guvern.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 2014
dana
Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosirea a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti cerere de detalii la email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ