METALHEAD Meeting 2016. Bilete SOLD OUT la Golden Circle

| 04 mai, 12:44

Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD organizeaza a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Biletele Golden Circle sunt sold out asa ca organizatorii au hotarat sa puna in vanzare si bilete de o zi la pretul de 100 de lei. Odata cumparate, aceste bilete sunt valabile in oricare zi a festivalului. Abonamentele de 3 zile costa 150 de lei oarpachetele aniversare 5thEdition Pack costa 560 de lei si sunt disponibile doar pe iabilet.ro (5 abonamente la pret de 4 – cumperi un Pack si primesti inca 4 invitatii pe email pentru prietenii tai)

Recent, trupa de hardcore din Bulgaria,  LAST HOPE s-a alaturat ca headliner punkistilor britanici de la EXPLOITED, elvetienilor de la ELUVEITIE, thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal DELAIN, maltezilor de la BEHEADED si grecilor de la ROTTING CHRIST .
La Metalhead Meeting mai sunt confirmate si:  Mantar (Germania), Dirty Shirt (RO) , Khadaver (SVK) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) , Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT) , Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si  The Colony (UK), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania).
Multe alte trupe vor fi anuntate in curand !
DESPRE METALHEAD MEETING
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.
PROGRAMUL HEADLINERILOR PE ZILE

 

Programul headlinerilor confirmati pana acum, pe zile, este urmatorul:
VINERI
Kreator, Dragonforce, Delain, Mantar

 

SAMBATA
Exploited, Eluveitie, Rotting Christ, Last Hope

DUMINICA
Beheaded, Dirt Shirt
Trupele cap de afis urca pe scena dupa ora 19:00 iar ultimul headliner termina showul pana in ora 00:00.  Vom reveni cu programul complet pe ore dupa ce terminam de confirmat toate trupele la festival.  Mai avem de anuntat inca 8 trupe !
ABONAMENTE
Abonamentele de trei zile au pret special de 150 lei Acces General iar biletele de o zi costa 100 de lei. Puteti cumpara bilet de o zi si sa veniti cu el in orice zi a fesivalului doriti indiferent de program.
Abonamentele costa 150 de lei pana pe 3 iunie, apoi acestea vor costa 170 de lei pe parcursul festivalului, la intrare. Tot la intrere, biletele de o zi vor costa 120 de lei.
Abonamentele si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)
Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ