METODĂ INGENIOASĂ. Cum să aprinzi focul cu o gumă de mestecat și o baterie

| 28 mar, 2014

Un clip postat pe internet prezintă o metodă ingenioasă de a realiza o brichetă improvizată cu ajutorul unei baterii și a unei folii de tipul celor în care sunt ambalate lamele de gumă de mestecat.

Un clip postat pe internet prezintă modul în care poate fi realizat un foc cu ajutorul unei baterii AA și a unei folii de tipul celor în care sunt ambalate lamele de gumă mestecat sau care se găsesc în interiorul pachetelor de țigări.

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați o fâșie îngustă din folia respectivă, care să fie la mijloc cât mai subțire cu putință. Conectați apoi câte un capăt al foliei la extremitățile bateriei și va fi creată imediat o flacără, care poate fi folosită ulterior pentru aprinderea unui foc.

"Dacă vă aflați vreodată într-o pădure cu o gumă de mestecat și o baterie AA, trucul poate fi foarte util", se menționează în clipul postat pe internet.

 

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ