Mihaela Rădulescu continuă dezvăluirile PICANTE din viaţa sa

| 27 feb, 21:26

Mihaela Radulescu a dezvaluit ca a avut o relatie cu un barbat strain care a inselat-o cu mai multe femei.

Mihaela Radulescu a tinut sa impartaseasca din bogata ei experienta sentimentala si altor femei, scriind un editorial despre relatia sa cu un barbat misterios.

“Am intalnit si oarecum iubit un barbat cu care n-avea nici un sens sa-mi fac planuri de viitor. N-a fost vorba de o aventura de-o noapte sau de o relatie de sex”, a scris Raduleasca in revista Elle.

Ea l-a descris astfel pe barbatul respectiv: “charismatic, smart, cool, sportiv, bine asezat in cariera si situatia lui financiara, foarte barbat, dar si cu apucaturi de copil care inca mai vrea alinturi, funny, gentleman, aratos. Am folosit mai mult limba engleza in descrierea lui pentru ca nu era roman”. Relatia a evoluat, dar a devenit si mai complicata.

“Am ajuns amandoi in punctul in care cred ca ne iubeam, pentru ca nu prea puteam trai unul fara altul…Consumaseram toate felurile de sex si de petrecut timp impreuna, stiam aproape totul unul despre celalalt si ne duceam tot mai mult in directia unei asezari in matca unei relatii din ce in ce mai stabile si mai complicate...…Complicatia venea de la distanta dintre noi, care nu putea fi acoperita decat prin zboruri si doruri…Nici unul dintre noi n-avea o viata clasica, cu ore fixe de program sau cu dorinte traditionale (n-aveam nici copil atunci si, evident, nu eram maritata, ci total disponibila, ca si el)”, a dezvaluit Raduleasca.

Citeşte mai mult pe wowbiz.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 08:16
Florin Ioh
Munca
Cu cât vă gândiţi mai mult la voi şi la viaţa voastră ca fiind binecuvântate şi importante, cu atât mai mult veţi atrage idei, oportunităţi şi oameni care vă ajută ca visele să devină realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
11 mar, 17:44
Cosmin
Cine este aceasta mihaela radulescu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ