Mihaela Rădulescu, JIGNIRI GRAVE: Esca să citească rândurile astea şi să cureţe locul de GUNOAIE ca tine

| 10 mar, 12:39

Mihaela Rădulescu a reacţionat, astăzi, pe pagina sa de facebook la un articol apărut în presă în care se vorbeşte despre cei 20 de ani de viaţă publică ai săi.

Mihaela Schwartzenberg Rădulescu este nemulţumită de faptul că în respectivul articol s-au strecurat nişte greşeli cu privire la numele ei şi la modul cum a devenit cunoscută:

"Cum poti sa scrii despre mine, dupa 20 de ani de viata publica, ca ma cheama si Andreea ?!?! Cand vreodata m-a felicitat careva de Sfantul cu pricina ?! Cum poti sa scrii ca am devenit cunoscuta ca secretara a lui Dan Iosif (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace).... ?! Asta au gasit unii de cuviinta sa afle, dupa ce facusem niste zeci de emisiuni si, ca niste ziaristi de rahat ca si tine ce erau, au scris ca as fi avut vreo relatie cu acel om minunat. Niste cretini, sincer...".

De asemenea, vedeta se declară revoltată şi de faptul că nu îi sunt recunoscute meritele profesionale. În opinia ei, presa încearcă să minimizeze toate reuşitele sale profesionale şi să scoată în evidenţă divorţurile prin care a trecut:

"Nu, din articolul tau de 2 bani reiese ca niste casnici si un divort, bashca relatia cu ...stratosfera sunt cam tot ce poti sa spui despre mine, Sigur, daca esti batuta in cap, proasta de bubui si n-ai niciun sef care sa-ti zica sa te duci naibii acasa, ca n-ai inteles nimic. Sau poate asta era ideea, sa minimalizam toata cariera unui om, sa cautam cele mai proaste poze care exista ca sa ilustram articolul (chiar ma intreb sincer, cat ai muncit sa alegi doar pozele de culise, de oboseala, alea in care arat ca dracu' - toti avem poze de-astea, oricat de frumosi sau dichisiti am fi - ?!?!) - din mii de poze cu mine, fatuca a ales poze in care-s grasa dupa nastere, nemachiata pe la vreun maraton - nu-mi spune ca n-ai gasit niste sute de coperti, niste mii de poze de pictoriale, niste zeci, poate sute de poze cu mine si personalitati pe care le-am intervievat, ca inseamna ca n-ai auzit nici macar de Google, daramite de mine...", scrie Mihaela Rădulescu pe pagina sa de facebook.

Jurnalista la care face referire Mihaela Rădulescu scrie la site-ul The One al Andreei Esca:

"Ma uit inca o data la de-astia ca tine, de care-i plina presa si media din Romania - oameni fara respect, fara buna cuviinta, fara nicio urma de profesionalism sau de chef de munca . Si ma mir ca scrii la site-ul The One - ma asteptam sa inveti ceva de la Esca, daca nu de la mine, care-s mai departe - chiar, crezi ca Andreei i-ar fi placut sa-i sintetizeze cineva ca tine cariera la faptul ca a citit impecabil prompterul vreo 20 de ani si....atat ?!:) Ma indoiesc sincer. Io zic sa te apuci de altceva, de orice activitate la care nu trebuie sa-ti folosesti creierul, caci esti intr-un mare pericol sa te accidentezi grav...., prostia duce la dezastre, in final.
Sa mai sper ceva, asa, la final ? Poate doar ca Esca sa citeasca randurile astea si sa curete locul si site-ul de gunoaie ca tine", scrie vedeta pe pagina ei.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

32 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 21:17
miky
Radineras a e o nesuferita .Sa n-o mai vedem la télévizor ar fi cel mai bine!
08 mai, 02:45
flix
ai dreptate deraiato, tu te-ai facut remarcata de pe vremea cand erai taximetrista (adica te-au facut cunoscute clientii)chiar e nu ti-e rusine sa minti in halul asta: trecutul tau e rusinos, tu singura ai marturisit cum agatai barbatii prin crasme, ducandu-te la ei -ca o boarfa de ultima speta- si le lasai biletele cu nr. tau de telefon. asa l-ai agatat si pe fraierul de Schwartzenberg, dar tot el ti-a dat papucii c and te-a prins cu unul in pat, ca o boarfa ce esti....cum te-a descries un prieten de familie...
14 mar, 13:32
monica
Buna ziua, Mihaela Radulescu este ridiculizata doar de persoanele care o invidiaza si nu pot realiza nimic bun in viata. E mai usor sa imprastii cu noroi decat sa iei atitudine impotriva prostiei si ridicolului.
Mihaela a realizat ceva, e o persoana care conteaza. Toata stima pentru ea.
17 mar, 11:53
AMsterdamer
Pt.monica.Ai inteles gresit .Nu este vorba de invidie.Telespectatorii de bun simtz au ,,taxat,, nesimtirea crasa a ,,d nei ,, radulescu.Nimeni nu a ridiculizat o.In ridicol si jenant a cazut singura.De fapt....nu poate mai mult,chiar daca ar dori.Dupa cum vezi, destul de multi telespectatori,au luat atitudine impotriva ridicolului si prostiei(impotriva ,,d nei ,, radulescu).Daca ai stima pt o pers ca aceasta individa,care a realizat ceva(financiar) ca altecva nu vad...si esti de acord cu modu ei....no comment!!!!
17 mar, 20:04
Vasea din Bruxells
BABETA PEDOFILA
mai lasati babeta in pace, nu vedeti ca se bate singura cu timpul. O fufuzea care a cistigat bani din sex nu cred ca e exemplu de urmat ...
12 mar, 21:13
paula
Simt nevoia sa o jignesc rau pe Mihaela Tiganu(Radulescu) dar ma abtin, parerea mea despre ea - o iapa (toroapa) in calduri...atat
11 mar, 20:22
emgh
Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ