Mihaela Rădulescu reacţionează în cazul concurentului puşcăriaş de la Românii au talent: REGRET că m-a păcălit

| 03 apr, 17:43

Mihaela Rădulescu, a reacționat vineri pe Facebook după ce Pro Tv a anunțat, joi, că a decis să il elimine din concurs pe pictorul povestitor, Andrei Grigoiu, închis 16 ani pentru crimă.

"Regret că m-a păcălit și nici eu nu-i iert un astfel de pacat", a scris Mihaela Radulescu.

Andrei Grigoriu, care l-a momentul preselecţiilor era închis la penitenciarul din Timişoara, a prezentat, în cadrul competiției, un desen după o fotografie a surorii sale, precum și o poveste emoționantă despre cum a fost el închis 16 ani pentru tăinuire. Concurentul a primit 4 de DA din partea jurațiilor, iar Mihaela Rădulescu a declarat că ea i-ar ierta "toate păcatele".

"Povesteşti frumos, pictezi frumos. Văzând toate acestea, eu ţi-aş fi iertat toate păcatele!", a spus Mihaela Rădulescu.

La scurt timp după emisiune, a ieșit la iveală adevărata poveste a lui Andrei Grigoriu. Mai exact, acesta a fost închis pentru omor și nu pentru tăinuire.

Ca urmare postul de televiziune Pro TV, care și-a cerut public scuze pentru situația creată, a hotărât să-l excludă pe concurent din competiția emisiunii "Românii au Talent".

 

Citeşte şi: Pro TV îşi cere SCUZE. Ce gafă IMPARDONABILĂ a făcut cel mai popular post de televiziune

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 apr, 21:30
loret
Ciudat
Eu nu inteleg, daca omul avea talent si l-au votat ca are talent ce conta ce a facut in trecut si a si platit pentru asta ? Eu inteleg ca aia toti nu au talent, ci juriul ii voteaza dupa povestile lor, daca ii fac sa planga ii voteaza tot juriul. Asa ca aia nu au talent ci au doar o poveste lacrimogena si povestea cea mai lacrimogena castiga aici omul a inventat povestea si l-au prins si brusc nu a mai avut nici talent :P
04 apr, 01:02
BEN
Conditii ideale de lucru acasa!
Cu cât vă gândiţi mai mult la voi şi la viaţa voastră ca fiind binecuvântate şi importante, cu atât mai mult veţi atrage idei, oportunităţi şi oameni care vă ajută ca visele să devină realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
03 apr, 23:48
Damoc Gabriel
Bine v-am gasit! Am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune, nu este un job, ci o afacere, care imi ofera multe oportunitați ca de exemplu piata online mondiala, foarte mult timp liber , bucuria de a lucra de acasa in fața calculatorului. Proiectul este la stagiul national , in scurt timp vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie si imi doresc colegi ambitiosi, cu vise si dorința de independența financiara ! Cerinte:
- cunostinte minime PC
- necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- seriozitate
Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time/full-time, la alegere. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.
Pentru cei interesati, va rog contactati-ma pe email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ