Mihai Gâdea depune armele după victoria lui Iohannis: "Din 10 ani de nebunie, ma opresc o clipă să-l ascult"

| 19 noi, 2014

Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii "Sinteza zilei" și poate cel mai aprig critic al lui Klaus Iohannis, își recunoaște înfrangerea și susține că "poate România are o șansă" cu președintele ales după ce Antena 3 a derulat o campanie de denigrare împotriva șefului PNL.

"As vrea sa ma opresc o clipa din toti acesti 10 ani de nebunie sa-l ascult pe Klaus Iohannis sa vad daca exista si posibilitatea de constructie", a spus Gâdea, la finalul emisiunii de marți seară.

Moderatorul Antena 3 a afrimat că "e de facut curatenie, de deschis ferestrele la Cotroceni, sa iasa aerul inchis" pentru a vedea incotro vrea Klaus Iohannis sa duca tara.

"Daca vrea sa o duca intr-o directie buna vreau sa fiu unul care sa contribuie. Poate ca Romania are o sansa, poate ca unii o vad, poate ca unii nu o vad. Este foarte important daca aceasta sansa va fi fructificata de presedintele ales, daca va alege un nou drum", a susținut Mihai Gâdea.

Citește și: Mircea Badea, ATAC la adresa soţiei lui Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

42 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 dec, 2014
Adam
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
23 dec, 2014
katy
Dupa ce l-a balacarit pe Antonescu-la comanda psdistilor si a sefului ,proaspat puscarias,pe joian il va asculta...cum va face , va accepta umil sa-l scuipe de la palatul Cotroceni , sau nu ???
21 dec, 2014
Shark
multumim
stimate domnule mihai gadea, va multumim ca existati ... datorita si dvs romanii pot vedea aproape seara de seara cum arata un etalon al farisiesmului, al ipocriziei, al minciunii ...

este cel putin indecent ca un fost slujitor al bisericii sa se inchine de multi ani doar banului ... daca ati fi crezut si in altceva in afara de ban v-ati fi sinucis de mult ...
17 dec, 2014
pontaku
gadea ar face bine ,,dupa 10 ani de nebunie", sa mearga la spital..pana nu-l duce lumea la jilava, sau rahova..
06 dec, 2014
Ron
este trezirea la realitate sau o simpla linguseala
Mihai Gâdea, din doua una. Sau s-a trezit si-si da seama ca a urlat si a manipulat in numele unui monstru. Sau si-ai dat seama ca toate ororile minicinoase pe care le-a spus pot sa-i dauneze, si se da cu "învingatorii" , asa cum a fost cu Ponta cât a fost mare si tare. Numai el stie de ce dupa alegeri a spus si lucruri normale, fara ura si fara dorinta de a manipula si învrajbi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ