Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică, audiați la Curtea Supremă în dosarul "Șantajul Antenelor"

| 17 feb, 10:39

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, şi invitatul permanent al postului Mugur Ciuvică sunt aşteptaţi vineri la Curtea Supremă pentru a fi audiaţi ca martori în dosarul în care Sorin Alexandrescu, fostul director al Antena Group, este acuzat că l-ar fi şantajat pe Ioan Bendei, administrator RCS&RDS.

Prima instanţă l-a condamnat şi pe Dan Voiculescu la doi ani de închisoare cu executare în acest dosar. Pe 3 februarie instanţa supremă a audiat-o pe Raluca Puşcaş, fost director juridic al Antena TV Group.

La termenul din 3 februarie trebuia audiat şi Mihai Gâdea, dar nu s-a prezentat la instanţă pe motiv că este plecat în Statele Unite, în interes de serviciu. Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, pe 12 mai 2016, pe fostul director al Antena Group Sorin Alexandrescu la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, pe Dan Voiculescu la doi ani de închisoare cu executare şi pe Camelia Voiculescu la doi ani de închisoare cu suspendare, în timp ce Antena 3 şi Intact Publishing au fost achitate. Decizia a fost contestată la instanţa supremă.

La termenul din 3 februarie trebuia audiat şi Mihai Gâdea, dar nu s-a prezentat la instanţă pe motiv că este plecat în Statele Unite, în interes de serviciu.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 16 aprilie - 21 mai 2013, Sorin Alexandrescu a exercitat, în mod repetat şi gradual, acte de constrângere asupra administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, ameninţându-l cu darea în vileag a unor presupuse fapte de corupţie, astfel încât să îl determine să urmeze conduita impusă de inculpat, conform adevarul.ro.

Tag-uri: Ciuvica, gadea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ