Mihai Găinușă și Dezbrăcatu' pornesc într-o nouă aventură

| 31 aug, 2014

Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu', au părăsit Cronica Cârcotașilor, renunțând astfel la o colaborare de peste zece ani cu Prima TV  și Șerban Huidu. Cei doi își continuă "peripețiile" la Radio 21 unde vor debuta cu emisiunea "Cusurgii".

Grila de toamnă se va instala de luni la Radio 21. Mihai Găinușă și echipa vor debuta cu emisiunea Cusurgiii, anunță postul de radio, potrivit paginademedia.ro.

Printre rubricile zilnice ale noului show radio se numără „Tocăniţa de gazete”, ce va trece în revistă principalele subiecte ale zilei, precum și „Pastila fără cusur” – o miniscenetă radiofonică. Nu vor lipsi nici telefoanele în direct cu ascultătorii și concursurile cu premii.

Reamintim că Mihai Găinușă, Codruș Kegheș și întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM s-au mutat la Radio 21, post din portofoliul grupului Lagardere.

Iată cum va arăta grila Radio 21, de la 1 septembrie:

De luni până vineri, de la ora 07:00, cu Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu – Cusurgiii - 3 ore de divertisment, care tratează în cheie satirică subiecte sociale, mondene, de lifestyle sau de actualitate imediată.

Pe tronsonul 10.00 – 13.00 va intra Camelia Chenciu îți ține apoi companie, acre îi predă ștafeta lui Dj Optick, pregătit cu cea mai hot muzică.

De la ora 16:00 intră în FM Manuel Dinculescu în 21 Drive Time.

Cristi Stanciu va continua pe tronsonul 18:00 la ora 21:00 în Stație de distracție by night.

De la ora 21:00 vor avea emisiune Bogdan și Shurubel, de luni până joi, 3 ore de „Schimbul 3 în mare fel”.

Vineri și sâmbătă de la ora 21:00 vor fi serile lui Dj Andicu Extravaganza 21.

Sâmbăta de la 12:00 la 15:00 Radio 21 a programat HIT SUPER 50 (în reluare duminică de la ora 21:00) cu Cristi Stanciu, iar duminica de la ora 12:00 la ora 15:00, cele mai cool piese „#1” din topurile internaționale se ascultă în EURO TOP 30, realizat de Liviu Hodor.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ