Mihai Răzvan Ungureanu: Se întâmplă ceva putred la PSD

| 22 sep, 2014

Viceliderul grupului democrat-liberal din Senat Răzvan Mihai Ungureanu le-a adus luni o serie de acuze premierului şi Partidului Social Democrat, referitoare inclusiv la organizarea lansării candidatului la prezidenţiale, Victor Ponta, de la Arena Naţională, de ziua sa de naştere, lansare pe care a comparat-o cu o manifestare "demnă de Coreea de Nord".

"Cineva îşi bate joc de primul-ministru al României, de dl Victor Ponta, pentru că nu-mi pot imagina ca un om de 40 şi ceva de ani să ajungă şi să organizeze şi să i se organizeze de ziua de naştere o manifestare demnă de Coreea de Nord. Dar ce ne-ar mai mira acest lucru, câtă vreme în partidul domniei sale se află şi admiratorii unui terorist bolşevic - Che Guevara - şi admiratorii lui Mao şi admiratorii lagărelor de concentrare. Se întâmplă ceva putred la Partidul Social Democrat, stimaţi colegi, şi este păcat", a afirmat Ungureanu în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

El a fost întrerupt de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care i-a solicitat să revină la obiectul moţiunii.

"E o mare surpriză, la 25 de ani după 1989, să constaţi că pe seama modului în care se face politică pe stadioane acelaşi comportament se importă şi aici. Şi e păcat că greşelile care au sfârşit tragic nu ne-au învăţat ceva nici în prezent", a continuat Ungureanu.

El i-a acuzat pe cei de la PSD că le este "teamă de mascaţi".

"Ştiu, stimaţi colegi de la PSD (...), că vă este teamă, că nu puteţi dormi de teama mascaţilor care vă vor trezi în zorii zilei şi vă vor lua de lângă familii. Ştim că invocaţi mila cerească gândindu-vă de fapt cu teamă la DNA iar procurorii anticorupţie vi se par călăi. Dar, dacă vreţi să scăpaţi de aceste frici şi de spaime, soluţia nu este să trageţi o ţară după dvs. în negura celei mai monstruoase restauraţii, poate că lăsaţi România să respire", a mai afirmat Ungureanu.

Venit la microfon, premierul Victor Ponta a dorit să-i ureze "La mulţi ani!" lui Mihai Răzvan Ungureanu, a cărui zi de naştere este pe 22 septembrie.

Citeşte şi: Lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale, un succes şi în online

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ