Mihai Tudose a dezvăluit de ce nu l-a vrut pe Răzvan Cuc la Transporturi

| 20 feb, 09:42

Fostul premier Mihai Tudose a declarat marți seara, la emisiunea România 9, că nu l-a vrut pe Răzvan Cuc ministru al transporturilor în guvernul pe care l-a condus, pentru că "definiția idioțeniei este să faci același lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Hai să nu mai facem, cu aceiași oameni care au reușit să nu facă 27, 28 de ani, autostrăzi, să încercăm altfel".

,,Sunt documente, cu Banca Mondială, BEI-ul și BERD-ul, băi, faceți-le voi! Pe banii voștri și decontați la Bruxelles! Deci nu costa România un sfanț(...) Eu am lăsat un protocol semnat cu Banca Mondială pe asumare de calendar și-o hotărâre de guvern, un memorandum, cu prima tranșă de împrumut pentru Ploiești - Brașov, în decembrie. Primul lucru pe care l-a făcut noul ministru al Transporturilor(Răzvan Cuc- n.r.) - a declarat că nu mai vrea acord cu Banca Mondială, că are o soluție mai ieftină. Dumnezeule, ce poate fi mai ieftin decât gratis?", se adeclart Tudose la televiziune națională.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ