Mihai Voicu, PNL: Fuziunea cu PDL nu e în pericol. Discuţiile private au altă nuanţă

| 11 mai, 10:58

Prim-vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a afirmat luni că fuziunea dintre PNL şi PDL se implementează în continuare în teritoriu şi a subliniat că discuţiile pe această temă care au apărut în presă sunt făcute în mediul privat şi acolo ar trebui să rămână.

 

"Nu comentez discuţii care sunt în mediul privat şi ar trebui să rămână în mediul privat. Lucrurile stau după cum ştiţi. Suntem un partid care a fuzionat, am câştigat alegerile, fuziunea se implementează în continuare în teritoriu (...). Suntem în întâlniri comune care produc rezultate", a precizat Voicu, înainte de şedinţa comisiei care pregăteşte fuziunea dintre vechiul PNL şi vechiul PDL, citat de Evenimentul Zilei.

El a mai afirmat că planurile PNL sunt cele transparente şi transmise în mediul public, adăugând că "discuţiile private, ca întotdeauna, ca şi în familie şi între prieteni, au o altă nuanţă şi trebuie luate în considerare cele oficiale".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ