Mii de oameni au venit să vadă minunea: Este uriaşă!

| 08 dec, 2014

Vizitatorii capitalei landului german Saxonia au avut parte de o supriză pe cinste în acest weekend. Faimoasa prăjitură Stollen de dimensiuni gigantice a fost expusă în centrul localităţii. Mii de oameni au venit să vadă minunea, iar cei mai norocoşi au reuşit chiar să o guste, contra unor sume simbolice.

Prăjitura cântăreşte trei tone şi a fost adusă în piaţa din oraşul Dresden cu o trăsură trasă de cai. Ea a fost tăiată de un bucătar cu un cuţit de peste un metru lungime.

Feliile din prăjitura apetisantă au fost vândute, iar banii adunaţi urmează să fie donaţi în scopuri caritabile: "Prăjitura Stollen are o tradiţie de peste 600 de ani. Este cu adevărat fascinant." "Prăjitura din Dresden este cea mai gustoasă."

Stollen este un cozonac de formă tunelară, umplut cu fructe, nuci şi marţipan. Este o mâncare tradiţională servită în preajma Crăciunului. Pentru pregătirea prăjiturii din acest an, bucătarii au avut nevoie de 1200 de kilograme de făină, 750 kilograme de unt şi 1,5 milioane de stafide.

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ