Mike Tyson a vizitat Palatul Parlamentului

| 05 oct, 15:42

Fostul pugilist american Mike Tyson a vizitat miercuri Palatul Parlamentului.

El a intrat pe la Senat şi s-a îndreptat, însoţit de numeroase forţe de ordine, spre sala de plen. Tyson nu a putut să vadă însă sala de plen a Senatului, aceasta fiind încuiată. Senatorii îşi încheiaseră şedinţa cu aproximativ 15 minute înainte. 

Fostul pugilist a vizitat sala de plen a Camerei Deputaţilor, a coborât la nivelul P şi a intrat în sala "Nicolae Titulescu". 

Printre cei care l-au întâmpinat s-au numărat senatorii Ben-Oni Ardelean şi Ilie Năstase. 

Întrebat ce părere are despre politică, Tyson a spus că "politica este neplăcută" şi că doar învingătorul contează. 

Conform unei declaraţii făcute marţi de secretarul liberal al Senatului, Ben-Oni Ardelean, Mike Tyson era aşteptat să participe ca invitat la şedinţa de plen a Senatului. 

Preşedintele acestui for, Călin Popescu-Tăriceanu, a apreciat că invitarea lui Tyson în plenul Senatului nu este o propunere onorantă pentru instituţia Parlamentului, adăugând că îi admiră pe marii sportivi, dar îi preferă pe cei care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ