​Milionarul turc care a băgat ÎN COMĂ un poliţist, dus la audieri

| 06 aug, 10:34

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu maşina în poliţistul de la Brigada Rutieră, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Procurorii vor să afle ce l-a determinat să fugă în acea noapte dar, în acelaşi timp, îi vor extinde acuzaţiile.

Cetăţeanul turc va fi cercetat imediat ce învinuirile îi vor fi aduse la cunoştinţă. În afară de tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului, el va fi acuzat şi de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Abdullah Atas va fi transferat de la Spitalul Penitenciarului Rahova la sediul Poliţiei Capitalei pentru că starea lui permite acest lucru. Turcul va fi adus la Parchet, pentru a fi audiat şi pentru a i se aduce la cunoştinţă noile acuzaţii.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ