Milogeală pentru EBA

| 24 mar, 2014

Corul robilor lui Traian Băsescu, din PMP, a continuat milogeala ostentativă la adresa Elenei Băsescu, care a fost invitată insistent să se alăture, pe listele europarlamentare ale popularilor. Într-un final mutarea controversatului europarlamentar a avut loc, pe surse fiind anunțată demisia mezinei președintelui din partidul lui Vasile Blaga.

Spre amuzamentul general, se povestește că EBA nu a mai considerat necesar să-i onoreze cu prezența pe foștii săi colegi, demisia fiind dusă la PDL de un consilier. Pentru cine rememorează povestea candidaturii ”independentei” Elena Băsescu, care a năpârlit de culorile partidului până când a obținut mandatul, pentru a se reîntoarce ulterior, un lucru devine evident. Tot tapajul acesta, în care Elena Udrea, Cristi Preda și restul de anonimi din PMP o implorau pe EBA să nu candideze independentă, chipurile pentru a nu lua din voturile destinate partidului, tot acest circ de fapt încearcă să mascheze procedura prin care EBA ar fi obținut în prealabil suta de mii de semnături necesare unui candidat independent.

Acrobația a fost destul de dificilă și la prima execuție, din 2009, când PDL era totuși un partid mamut, cu organizații extrem de puternice în teritoriu. EBA a pretextat atunci independența pentru a beneficia de condițiile mai ușoare, dar și așa moftul lui Băsescu i-a costat pe democrat-liberali voturi importante în teritoriu, mai ales în acele zone în care aceste voturi ”cedate” în secret pentru fiica lui Traian Băsescu însemnau departajarea față de liberali și social-democrați.

În paralel, în prezent, senatorul Mircea Diaconu, proaspăt demisionat din PNL, se luptă să strângă numărul necesar de semnături, tot ca independent. Ne îndoim sincer că EBA a reușit în timp record și liniște deplină să obțină mai mult decât un actor atât de cunoscut și apreciat ca Mircea Diaconu. Din ce buzunar și cu câtă ușurință a scos în prezent EBA din buzunar 100.000 de semnături pentru care, la vremea aceea, a trudit tot PDL-ul? Răspunsul este scurt, pleznit și ridicol: n-a făcut-o! Suta de mii de semnături pentru EBA sunt minunate, dar lipsesc și nimeni nu le poate dovedi public.

Insistența lamentării publice executate pe rând ba de Udrea, ba de preda, este peste poate de suspectă...

Toată milogeala asta penibilă a avut doar un scop dublu, în primul rând un pretext de a mai capta un pic atenția mass media pentru piticimea populară a lui Băsescu și, în al doilea, mascarea jenantului detaliu că toată sforțarea improvizării pe repede înainte a unui partid sub sigla PMP nu are alt rost decât salvarea mandatului și carierei de europarlamentar al mezinei prezidențiale.

Peste acest circ ieftin, vine răzbunarea mocnită de Vasile Blaga, supărat pentru umilința și ofensa adusă de Boc, care a lăsat de izbeliște mitingul propriului partid, de la Cluj, pentru o fandoseală bucureșteană a Fundației Mișcării Populare, la București. Buldogul i-a lătrat scurt pe ”traseiști”, urmează publicarea unui sondaj important pentru țară, comandat de PPE: partidul lui Băsescu pierde alegerile europarlamentare. Toată această agitație e doar mult zgomot pentru nimic!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 2014
SAG
baseste
EBA ne minte privindu-ne viclean(baseste !)de sub marele ei breton. Sunt convins ca nu a strans cele peste 100.000 de semnaturi. Nu avea cum sa le stranga din moment ce relatiile cu PDL se racisera, iar Monica Iacob Ridzi nu mai e pe aproape....
Iar partidul....cacareaza, fiind asa de mic, nu-i poate garanta reusita si se teme de marele esec....
Deci: EBA nu are semnaturile si nu are garantia ca PMP ii asigura reusita pentru un nou mandat....Totul este un circ besescian...
25 mar, 2014
fan ferenczy
ai "muscat-o" si de data asta...
se vede ca ai alte "deprinderi" in care esti "calificata"..
pe "centura" ziaristicii...
eba nu mai candideaza..
tu candidezi la culmea ridicolului...
25 mar, 2014
SAG
saracuta de ea...
EBA nu mai candideaza de frica esecului. Ar ramane acasa de rasul curcilor. Nu are semnaturile pentru ca nu a avut cine sa i le stranga, iar PMP nu va obtine 5%.... Si Blaga nu vrea nici el sa mai aiba cu EBA.... alte ESECURI in Parlamentul European. Biata de ea....
24 mar, 2014
nic
Daca taceai ,fioozof ramaneai
Da pe draciana lui tonta nu o vezi, mai caricatura de jurnalista!!!! ori pe a lui Antonescu ori pe toti de la psd care-si pun nevestele si rudele pe liste. Fii jurnalist impartial ca asa se face jurnalism, tragi pe stanga ca o curca proasta...
25 mar, 2014
rahat pe bat
taci fă!
Că EBA e numai una. Asta e crema adunatelor de pe autostradă!
25 mar, 2014
Ana
Ma,incultule, ca filozof nu ai cum sa fii,la capitolul cultura esti exact ca Eba( net cultura).Numele proprii se scriu cu litera mare,dar dupa cum singur te numesti ....nic...intradevar esti f.f.f. mic.Aici ai dreptate. Eba Elena Basescu Ionescu in afara de perlele din PE unde nu stie sa citeasca de pe hirtie dar sa tina un discurs,anagramata si proasta de da in gropi,nu are cu ce iesi in presa si atunci se leaga sa critice ,culmea nesimtirii( de unde educatie,aschia nu sare departe de taietor) de nume grele din politica romaneasca,oameni care chiar daca nu ne plac toti,au muncit si s-au facut cunoscuti prin merite nu prin frauda si inselaciune ca voturile ordonate de chior pentru mezina lui, oameni cum ar fi; Stolojan,Blaga,Macovei,Ponta,Antonescu, Daciana Sirbu Ponta,care era un nume si inainte de casatoria cu Priministru Ponta,nu a devenit parlamentar datorita faptului ca este sotie de Priministru ci datorita calitatilor personale si educatiei primite din familie, Adina Valean Antonescu sau Corina Cretu. Trebuie sa ai mare tupeu ca o buzata,mucoasa sa se lege si sa critice niste somitati in politica.Chiar daca s-au facut si se fac eforturi sa se adune semnaturi pentru Eba de niste lingai de-a lui Basescu,sint sigura ca in realitate il urasc si pe el si pe Eba,nu are cum sa fie altfel,dar la votare nimeni nu o sa-i dea votul.Asta da tactica,si bine vor face,esecul Ebei este garantat,doamne dai minte sa candideze,sa avem un an de zile ce citi prin presa si sa ne si bucuram nitel.
24 mar, 2014
Sydnarenko
100.000 de șuturi în fund
Buze asta nu aduna o sută de mii de adeziuni nici dacă le cerșea arătându-și vergeturile în poartă la Bamboo! Cea mai mare minciună, spusă de UDREA!
24 mar, 2014
Stefan
nonsens
Ca de obicei, Elena Constantin arunca invective fara noima. Mai bine ar vedea cata murdarie este in cadrul propunerilor psd la europarlamentare!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ