Ministerul Apărării neagă că Victor Ponta ar fi folosit un avion militar pentru campanie

| 04 mai, 2014

Ministerul Apărării neagă informaţia apărută duminică dimineaţă într-un cotidian central, potrivit căreia Victor Ponta ar fi folosit un avion militar pentru a zbura în campania electorală de la Craiova la Satu Mare.

"Referitor la informaţiile apărute în presă, legate de o presupusă deplasare a prim-ministrului cu un avion militar în teritoriu, Statul Major al Forţelor Aeriene precizează faptul că nicio aeronavă aparţinând Ministerului Apărării Naţionale nu a fost folosită de către şeful executivului", se arată în comunicatul MApN.

Un cotidian central a publicat informaţia că Ponta ar fi zburat duminică dimineaţă de la Craiova la Satu Mare cu un avion militar. Ulterior, publicaţia a updatat informaţia şi a scris că premierul ar fi avut intenţia de a lua un avion militar, după care a renunţat şi a închiriat un avion civil de 18 locuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ