Ministerul Sănătăţii: La Spitalul de Arși vor fi sancțiuni pentru că sunt situații ce nu corespund unui management adecvat

| 19 iul, 15:52

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, a declarat că tot ceea ce se întâmplă la Spitalul de Arşi este rezultatul proastei conduceri pe care a avut-o unitatea medicală în ultimii ani.

Declarația vine în contextul în care Camelia Roiu, medic în cadrul acestui spital, a susținut că sub 10% din pacienții internați la terapie intensivă supraviețuiesc.

”Pot spune faptul că aceste cazuri de arși grav sunt foarte complicate, dar nu pot spune dacă rata e reală și dacă aceasta e dată de infecții sau de complexitatea cazurilor.

În acest moment, managerul spitalului e unul interimar. Are două săptămâni la activ. Este fostul director medical al unității și a fost numit manager până când se vor rezolva problemele și până se va organiza un concurs de ocuparea a acestei funcții.

Sigur că se impune o anchetă care și e în desfășurare. Prioritatea e realizarea investițiilor și aducerea la normal a spitalului pentru a funcționa în condiții de siguranță pentru pacienți și pentru medici. Ne vom concentra și aspra sancțiunilor pentru management deoarece e evident că sunt situații ce nu corespund unui management adecvat”, a declarat Colintiteanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ