MINISTERUL SĂNĂTĂŢII, reacţie după reţinerea directorului Mihaela Udrea

| 28 aug, 13:34

Ministerul Sănătății nu susține astfel de practici, a declarat vineri secretarul de stat Francisk Iulian Chiriac referitor la reținerea directorului din MS Mihaela Udrea, acuzată de luare de mită.

"Noi nu susținem astfel de practici. Este un director al ministerului, în continuare știm că este o anchetă în desfășurare și așteptăm ca instituțiile abilitate ale statului să își facă datoria", a afirmat Francisk Iulian Chiriac, la Ministerul Sănătății.

Întrebat dacă a auzit de astfel de practici în minister, el a răspuns: "Nu, absolut deloc. Tocmai de aceea nu comentăm atâta timp cât este o anchetă".

Procurorii DNA au reținut-o vineri pe Mihaela Ela Udrea, șefa Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătății, pentru 6 infracțiuni de luare de mită, dintre care 2 în formă continuată.

Citeste si: Director în Ministerul Sănătății, reținut pentru luare de mită

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ