Ministrul Comunicațiilor: Poşta Română are nevoie de un plan pentru a atrage investitori. Nu sunt programate concedieri

| 18 ian, 23:38

Ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, a declarat, luni seara, la TVR, că Poşta Română are nevoie de un plan strategic pe termen lung pentru a atrage investitori. Acesta a afirmat că nu sunt planificate concedieri colective, dar dacă cineva nu-şi face treaba şi nu respectă regulile, va fi concediat.

Ministrul Marius Bostan s-a declarat nemulţumit de actualul plan al managementului Poştei, dar a subliniat că este un pas înainte faţă de anii trecuţi.

"Poşta are nevoie de investiţii masive. Pentru a atrage aceste investiţii, este nevoie să ai un plan. Faptul că nu a existat un plan explică eşecul privatizării. E nevoie de un plan serios, credibil, pentru ca investitorii să vină. În trei luni vom avea acest plan", a spus Ministrul Comunicaţiilor, potrivit stiriletvr.ro.

Citește și:  Marius Bostan: Procesul de privatizare la Poşta Română ar trebui reluat

Marius Bostan a mai afirmat că nu este programată o concediere colectivă în acest moment: "Nu este programată nicio concediere în sensul concedierii colective la Poşta Română. Dacă cineva nu-şi face treaba şi nu respectă regulile, va fi concediat. Dacă sunt încălcate regulile, voi fi nemilos. Voi lua măsurile de care este nevoie."

"Poşta a fost o vacă de muls pentru toate regimurile politice'', a mai spus Marius Bostan.


Despre Afacerea Microsoft, Marius Bostan a explicat că aceasta nu ar fi trebuit să existe în România.

"Ar trebui să existe un contract cadru, pentru care e nevoie de o decizie la nivel guvernamental. Eu aş cere companiei să facă o ofertă specială pentru statul român. Să fie totul la vedere. Să existe nişte licenţe standard pentru toată administraţia din România", a spus ministrul Comunicaţiilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ