Ministrul de Finanţe: România nu va mai avea acord cu FMI în 2016

| 28 ian, 10:28

Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, a declarat că un nou acord cu Fondul Monetar Internaţional nu este o prioritate, iar discuţiile despre un nou Cod Fiscal vor fi purtate abia anul viitor.

"Aştept să decurgă totul aşa cum trebuie la întâlnirea cu reprezentanţii Fondului şi să nu fie niciun fel de probleme. Nu sunt pe agendă niciun fel de majorări, discuţiile pe Codul Fiscal sunt pentru anul viitor, când România nu va mai avea un acord cu Fondul Monetar Internaţional", le-a declarat ministrul Darius Vâlcov jurnaliştilor.

Comisia de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor se întruneşte din nou, miercuri, pentru a discuta despre criza francilor elveţieni. La discuţii participă şi reprezentanţii FMI.

Citeşte şi: FMI trage un semnal de alarmă: Legea insolvenţei pentru persoanele fizice ar putea avea un impact negativ

Oficialii FMI au discutat marţi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, despre criza monedei elveţiene şi despre legea insolvenţei persoanelor fizice. Între timp, viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a anunţat că 6 bănci s-au arătat dispuse să convertească împrumuturile din franci în lei la cursul din decembrie 2014.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ