Ministrul de Interne: Vor fi înființate trei noi centre de migrație

| 13 dec, 14:39

Trei noi centre de migrație vor fi înființate, alături de cele șase deja existente, a anunțat, duminică, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, în cadrul ședinței Comisiilor reunite de buget-finanțe din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016.

"În momentul de față, Inspectoratul General pentru Imigrări are în gestionare șase centre: la București, Șomcuta Mare, Rădăuți, Galați, Timișoara și Giurgiu.

Am prevăzut preluarea a încă trei sedii și demararea lucrărilor pentru reabilitarea, amenajarea și dotarea acestor sedii, conform cerințelor Inspectoratului General pentru Imigrări: la Câmpulung Muscel, Tășnad și Bumbești-Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem că în prima etapă pot asigura o primă intervenție", a răspuns ministrul, întrebat dacă România va putea prelua cota de imigranți care i-a fost repartizată.

Citește și: Peste 100 de imigranţi arabi au încercat să intre în România

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 a fost adoptat, duminică, în unanimitate, fără amendamente, de către Comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridică la 11,693 miliarde lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 15:28
klau_ss
va asteptam cu drag ...boratani jegosi...cu cocktail molotov ...ceva bumboane de calibru 7.62x39 mm....venitiii.....jeguri ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ