Ministrul Justiţiei, anunţ de ultima oră despre viitorul şef al DNA

| 12 oct, 09:27

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, aflat la Strasbourg, la discuţii cu Comsiia de la Veneţia, anunţă ce va face în procedura de desemnare a viitorului şef al DNA.

Avizul secţiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea în funcţia de procuror-şef DNA, a fost primit la Ministerul Justiţiei, a anunţat, vineri dimineaţa, ministrul Tudorel Toader.

"Avizul va fi analizat în cursul zilei de luni, apoi se va decide referitor la procedura aflată în derulare", a scris Toader pe Facebook.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, luni, propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de numire a Adinei Florea ca procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"În şedinţa din data de 8 octombrie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu majoritate, a avizat negativ propunerea ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa", precizează CSM, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru ocuparea funcţiei de procuror şef al DNA, a susţinut luni interviul în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Funcţia de procuror şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată.

Tag-uri: DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ