Ministrul Justitiei, PRIMELE DECLARAŢII în cazul deputatului român ascuns de Ungaria

| 10 feb, 22:50

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a dat marti cateva lamuriri privind situatia deputatului Marko Attila, urmarit penal in dosarul Bica, caruia Parlamentul i-a aprobat arestarea preventiva.

Potrivit avocatului deputatului UDMR, Marko Attila  s-ar afla in Ungaria sub protectia premierului Viktor Orban. Mai multe voci din Romania au cerut extradarea de urgenta a deputatului UDMR sau chiar expulzarea acestuia din Ungaria pentru a putea veni in fata justitiei din Romania.

Ministrul Robert Cazanciuc vine sa calmeze spiritele: "Nu este oportun să negociem ceva ce este obligatoriu prin lege. (...) Oricare stat european are obligaţia de a proceda conform normelor europene în situaţia în care din partea unei altui stat este formulată o solicitare", a afirmat Robert Cazanciuc.

Cu alte cuvinte Romania nu va cere extradarea lui Marko Attila. In plus ministrul Justitiei a afirmat ca nu stie unde se afla acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 01:20
Curiosu'
Cu alte cuvinte
Se va face o cerere. Daca Orban se va sterge cu ea la fund , ceea ce e foarte posibil,urmaeza sa vedem. Deja Presedintele UDMR a declarat public ca Attila e nevinovat si daca el considera asa putem sa facem kk pe justitia romana ! Cum mai cauta ungurii galceava mereu. Acum sa te vedem Klaurs Werner !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ