Ministrul Teodorovici: Mi-aş dori ca actualul Cod Fiscal să fie aprobat cât mai repede

| 01 iun, 22:42

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a precizat la România TV că deflaţia este sub control, odată cu intrarea în vigoare a legii reducerii TVA la alimente şi că următoarele negocieri care se vor purta cu FMI vor viza aplicarea Codului Fiscal.

Ministrul Finanţelor a precizat la România TV că Guvernul va găsi resurse pentru a acoperi gaura de la buget provocată de dublarea alocaţiilor pentru copii. "Deflația este sub control, nu cred că va produce acele efecte negative la care se gândesc specialiștii.

Când propui o inițiativă legislativă trebui să spui și de unde vin bani, anul acesta găsim bani pentru a acoperi această alocație, și pentru anul viitor vom găsi resurse. Vom discuta și cu FMI și Comisia Europeană, care vin luna aceasta la București (...)

Codul Fiscal este Parlament, sunt dezbateri în comisii", a precizat ministrul Eugen Teodorovici.

"Mi-aş dori ca actualul Cod Fiscal să fie aprobat cât mai repede. Şi avem semnale foarte bune de la FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială (...)

Înseamnă acceptare pentru că măsurile respective şi-au găsit locul ca impact bugetar şi să avem la sfârşitul acestui an un buget care să-şi respecte ţintele europene (...)

E o ţintă redusă faţă de ce are nevoie România să investească. Pentru noi o ţintă foarte scurtă ca termen. Această elemente mi le doresc foarte mult pentru că vor duce la susţinerea economiei", a precizat ministrul Eugen Teodorovici.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ