Ministrul Transporturilor: Deocamdată nu se va introduce taxă pe autostradă

| 14 noi, 2014

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat vineri, în judeţul Alba, că deocamdată nu se va introduce taxă pe autostradă, cu excepţia celor care sunt în concesiune.

Deocamdată nu. Decât pe cele care sunt în concesiune. Acelea intră sub incidenţa plăţii. Celelalte plătim şi azi că doar plătim rovinieta şi aia înseamnă un pic de taxe', a declarat ministrul Transporturilor, întrebat dacă se va ajunge la introducerea taxei de autostradă.

Ioan Rus a participat vineri la evenimentul de semnare a contractelor de execuţie pentru loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Sebeş - Turda, respectiv pentru realizarea a peste 41 de kilometri. Valoarea totală a lucrărilor depăşeşte un miliard de lei. Semnarea contractelor de execuţie a avut loc la Centrul de întreţinere şi coordonare de pe autostrada Orăştie - Sibiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ