Mircea Albulescu a fost operat pe inimă. Cum se simte actorul după operaţie

| 27 noi, 2014

Actorul Mircea Albulescu, în vârstă de 80 de ani, se simte bine după intervenţia pe cord pe care a suferit-o la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timişoara, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr. Alina Lupu, purtător de cuvânt al Institutului.

'După intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o, maestrul se simte bine, a fost detubat şi acum putem spune că este bine', a afirmat medicul Alina Lupu. 

Actorul, prezent în Timişoara cu comedia 'Bădăranii', s-a prezentat după spectacol, în noaptea de luni spre marţi, la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean Timişoara, acuzând dureri puternice în zona pieptului. După consultul de specialitate, cu acordul său, a fost transferat la IBCV. 

La internarea în Institut, pacientul prezenta o criză anginoasă şi i s-a efectuat un cateterism (introducerea prin vasul sangvin a unui cateter, pentru explorarea funcţională a inimii), constatându-se că avea leziuni coronariene severe şi reprezenta o urgenţă chirurgicală. I-au fost făcute trei baipasuri, iar acum starea bolnavului s-a îmbunătăţit simţitor, susţin medicii.

Mircea Albulescu este cunoscut ca având probleme cardiace, în ianuarie 2013 ajungând la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău şi a căzut pe stradă, la Bucureşti, fiind ajutat de doi tineri, care au chemat ambulanţa. De asemenea, maestrul mai are şi un diabet zaharat, diagnosticat de mai multă vreme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ