Mircea Badea, despre Elena Udrea: Hai siktir! La pușcărie!

| 23 mar, 10:00

Vedeta de televiziune Mircea Badea s-a dezlănțuit pe pagina sa de Facebook și i-a transmis un mesaj dur Elenei Udrea.

Mircea Badea a comentat în stilul caracteristic o postare a Elenei Udrea pe Facebook.  "Poate ca duduia are dreptate pe alocuri: cu povestile, fabulele, propaganda tv etc... Dar cand era ea la butoanele basaului care era la butoane, orice spuneai, oricat de evident, despre activitatea indoielnica a procurorilor, erai inamicul statului de drept si prietenul rusilor. Asa ca: hai siktir! La puscarie!", a scris Mircea Badea pe Facebook.

Vedeta de televiziune a comentat la o postare a Elenei Udrea în care aceasta prezenta propria variantă din dosarul "Gala Bute".

"Anchetatorii vor să o ţină pe Udrea în arest cu ajutorul televizorului

În cazul „Gala Bute”, procurorii îşi arată mai degrabă talentul de povestitori şi fabulişti decât cunoştinţele juridice. Când dovezile nu-i ajută, croşetează poveşti cu aţă albă. După ce toate denunţurile au fost infirmate la confruntările de ieri, anchetatorii DNA au aruncat în ochii presei povestea „postacilor” plătiţi cu 10.000 de euro pe lună. O intoxicare", sublinia Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 apr, 01:48
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Citeste acest anunt"Toate visele noastre se vor realiza, daca avem curajul sa le urmam" spune Walt Disney.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.(Contactati-ma doar pe e-mail). Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!
30 mar, 01:29
Lucian Dimitriu
De acord cu tine Mircea. Hai sictir, la pușcărie cu Udrea !
07 apr, 22:55
Morariu Mihai
Lol
Ai dreptate!! la puscarie cu zdreanta aia!!! Iar tu , in ospiciu cu tine!!! Se plang babele ca le agresezi verbal pe strada , idiotule!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ