Mircea Badea, despre CINE îl va băga pe Traian Băsescu la puşcărie

| 18 mar, 12:20

Comentand scurta "excursie" a lui Traian Basescu la Parchetul General de astazi, precum si declaratiile lui Tiberiu Nitu privind incercarile lui Basescu de a interveni in dosarul Nana, Mircea Badea a declarat ca are motive sa creada ca Traian Basescu va ajunge in cele din urma la puscarie.

"Eu acum incep sa cred ca va intra la puscarie. Am avut serioase dubii, ba chiar convingeri contrare, pentru ca nu credeam ca va intra. Dar cursul evenimentelor din ultima vreme ma insufletesc sa cred ca Traian Basescu va ajunge totusi la puscarie", este de parere Mircea Badea.

"Eu nu cred ca Parchetul General il va baga la puscarie pe Basescu, eu cred ca doamna Codruta il va baga pe Basescu la puscarie", a adaugat realizatorul emisiunii In Gura Presei.

Traian Basescu a fost audiat astazi la Parchetul General, in calitate de suspect, in dosarul Gabrielei Firea. Este pentru prima oara, dupa 10 ani, cand Basescu ajunge in fata anchetatorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ