Mircea Badea, ipoteză BOMBĂ după demisia prezentatoarei care moderat a doua dezbatere PONTA-IOHANNIS la B1

| 11 dec, 2014

Mădălina Pușcalău a demisionat de la B1 TV, unde realiza emisiunea "Bună seara, România".

Pe marginea acestui subiect, Mircea Badea a avut o primă reacție.

"O să dansez. Dacă beau șampanie pentru chestia asta... este prea banal", a zis Mircea Badea în pauza dintre emisiunile "Sinteza Zilei" și "În gura presei".

De asemenea, realizatorul TV a lăsat și un comentariu pe pagina sa de Facebook. Mircea Badea nu crede în varianta vehiculată de Mădălina Pușcalău privind demisia de la B1 TV.

"Forma de viață insuportabilă a fost dată afară de labeunu. În capitalism, piața economică e mobilă, iar dinamica forței de muncă recomandabilă. Eeeeeei, ia să vedem noi acum cine o mai angajează pe sinistră. Voi urmări cu atenție zvârcolirile dorsalei de rechin. Durere, multă durere!

P.S. Ce harneală e faza cu demisia!", a scris Mircea Badea pe Facebook.

Citeşte şi: Mădălina Puşcalău DEZVĂLUIE de ce a plecat de la B1TV

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2014
Rodica
div
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
11 dec, 2014
mika
ai ramas cu sechele la cap de la meciul de box
ce hahalera acest individ!
11 dec, 2014
Contra
sechele
Eu cred ca asa e din nastere
11 dec, 2014
elena
job
Oferta serioasa de lucru pentru toate localitatile! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
11 dec, 2014
Marcu Arcashu
bai Badea!
Ce bulangiu poti sa fii....
11 dec, 2014
cantautor
mai baiatule....
cine este Madalina P?
cine este Mircea B?
ce ne intereseaza pe noi ce fac,ce zic,aceste persoane
de fapt tu,Robert G,cu ce te ocupi,care este telul tau in viata?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ