Mircea Badea se dă de partea lui Iohannis

| 27 noi, 2014

Aflarea numelui celui care a fost desemnat de Iohannis să conducă administraţia prezidenţială a stârnit mare vâlvă în mediul online şi nu numai. Nici Mircea Badea nu a putut să stea departe de acest subiect şi şi-a expus în stilul caracteristic părerea despre criticile aduse la adresa lui Dan Mihalache.

Mircea Badea a comentat ironic campania dusă în mediul online împotriva celui desemnat de Klaus Iohannis să ocupe funcția de șef al Administrației Prezidențiale.

"Mă deranjează un lucru: campania dusă de toată propaganda băsistă împotriva lui Dan Mihalache, șeful viitoarei Administrații Prezidențiale din mandatul lui Klaus Iohannis. Comentariile din mediul online s-au transformat chiar în atacuri directe la Iohannis. Eu înțeleg că și-au luat țara înapoi, și că îi vor și pe Udrea și pe Băsescu, dar nu se poate chiar așa, din prima. Nu-l cunosc pe Dan Mihalache, dar a început să-mi placă. Jos labele de pe președintele ales al României", a declarat Badea la emisiunea Sandrei Stoicescu.

Dan Mihalache a fost desemnat de Iohannis să ocupe funcția de șef al Administrației Prezidențiale.

Citeşte şi: Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, avem un preşedinte care CHINUIE limba română

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
anonim
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d.ro
27 noi, 2014
viorica
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate Castigati bani
lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ