MIRCEA BADEA. Reacție după ce DNA a anunțat că nu-l anchetează pe Coldea

| 12 feb, 20:04
Mircea Badea a comentat, în ediţia de joi a emisiunii 100 de Minute, anunţul făcut de DNA potrivit căruia nu va ancheta faptele sesizate de Elena Udrea în legătură cu Florian Coldea.
„Este atât de pe faţă că parcă nici să mai râd nu îmi vine. Cea mai mare greşeală pe care am făcut-o a fost să rămân în ţara asta când puteam să plec fără nici un fel de problemă", a spus Mircea Badea.
„Este ceva îngrozitor şi este îngrozitor pentru că este ostentativ. Adică nici măcar nu au mimat „stai că anchetăm" sau „stai că investigăm". Nu, nici măcar „nu anchetăm", „nu investigăm"", a adăugat realizatorul emisiunii În Gura Presei.

„E mai presus de cuvinte. Ce atâta stat de drept, ce atâta lege, ce atâta vot. Prietene, avem o ţară condusă, în acest moment, în mod evident, de doi oameni. Adică nu se poate aşa ceva", a mai spus Mircea Badea.

Citeşte şi: Mircea Badea aruncă BOMBA: Elena Udrea scapă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ