Mircea Badea reacţionează. Ce îi transmite lui CTP

| 21 noi, 2014

Mircea Badea reacţionează prompt la criticile aduse de Cristian Tudor Popescu. El îi transmite acestuia că nu ştie să facă diferenţa între ironie şi insultă.

"Cuvantul "modestie" pe care l-am folosit vorbind despre mersul pe jos al doamnei Iohannis este preluat din titlurile propagndei basiste/iohanniste care puneau pe seama acestei calitati morale optiunea cinetica a respectivei doamne. Sigur ca dansa poate merge cum si cu ce "doreste muschii gambelor dumneai". Pe mine personal ma doare in zona muschilor glutei de asta. Doar reactionam pe seama propagandei intense si atat. Altfel nici n-as fi aflat de existenta respectabilei doamne, cu atat mai putin de felul in care alege sa-si deplaseze organismul. Sunt convins ca puteti sa faceti aceasta simpla diferenta la nivel logic chiar daca sunteti parte integranta din aparatul de propaganda", scrie Mircea Badea pe pagina sa de facebook.

CITESTE SI CTP îl atacă DUR pe Mircea Badea. Totul are legătură cu Carmen Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 2014
ionita
badea imi pare rau pentru tine ....
Badea ai fost un tip simpatic si te urmaresc de pe vreme 7 abc candpretai foarte ok impreuna cu Theo Trandafir , din pacater si tu si Theo ati luat*o pe campie ......Theo face emisiuni cu si despre toti tiganii iar tu vad ca prostitezi pentru banuti la latura aia de antena ....vreu sa sti ca nu sunt basist ,il urasc pe basescu si adunatura lui cat pot de tare , dar nici pe tine nu pot sa te halesc cand vad ca vrei sa speli un securist super cunoascut de toata lumea.
25 noi, 2014
Gicu2
Ai sa mori dobitoc Badea...mi-e pur si simplu sila de cocalariile tale
24 noi, 2014
busuioc
despre badea...
Badea e un produs tipic al presei postcomuniste.In esenta ca ziarist, e o nulitate;ca individ,lipsit de cel ,mai elementar bun simt,si-a gasit locul potrivit la Antena3,canal tv urmarit cu asiduitate de pensionarii derutati,cu nostalgii ceausiste,si ,,sapaturi" zise cu asazise,,anchete" in ,,zona basista",cu tanguiri lacrimogene pentru Voiculescu.In acest climat isi arata muschii vocali cu schimonoselile de rigoare ratatul ziarist pe nume Ba
24 noi, 2014
Cristian Zogoreanu
B____ un produs
Aveti dreptate...dar nu poti cere omului...ce NU ARE...fiecare o sa plateasca intr un fel pe lumea asta...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ