Mircea Badea, satisfăcut: ADEVĂRUL iese la iveală exact așa cum l-am descris timp de ZECE ANI

| 02 feb, 14:58

Mircea Badea a reacționat la scurt timp după ce procurorii DNA au solicitat Parlamentului avizul pentru începerea urmăririi penale pe numele Elenei Udrea, în Dosarul "Gala Bute".

 

 

 

Într-o postare pe pagina de Facebook, Mircea Badea a opinat că războiul mafiot continuă pe față în "Statul de drept".

Citește și: BOMBĂ! Mircea Badea s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi

"Procurorii nu m-au dezamagit si, dupa multi , multi ani in care au facut eforturi uriase sa o ocoleasca , dar si dupa dezvaluirile de vineri care ii vizeaza, azi au inceput urmarirea penala pentru Elena Udrea. E pe fatza: razboiul mafiot continua in "statul de drept".

P.S. Este absolut fabulos ca adevarul despre "justitia independenta" iese la iveala exact asa cum l-am descris timp de zece ani.", a fost mesajul lui Mircea Badea.

Ulterior, realizatorul Antena 3 a continuat comentariile despre scandalul Elena Udrea, observând "cu dezgust" că oamenii nu înțeleg cum stau lucrurile și vorbesc despre "justiția" care functionează, finalizând cu o sentință dezolantă: "Țara asta e damnată de propria prostie."

"Observ cu dezgust ca inca exista cetateni banali care vorbesc despre "justitie" cotropiti de bucuria urmaririi Udrei. Acesti oameni sunt nascuti victime, nu vor pricepe niciodata nimic din ce se intampla, vor prelua teleghidati niste clisee pe care la vor trambita mandri mai departe.

P.S. Daca nici acum nu e clar ca "justitia" este o gasca mafiota care actioneaza in functie de interesul momentului, nu va mai exista o sansa mai clara. Tara asta e damnata de propria prostie."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 15:08
codarla
BA,TU ESTI SISI ????
COPIL DIN FLORI COMUNISTE;MAMA,SEFA LA PIONERII CAPITALEI SI
TATA,CANCI,LUCRATOR LA RADIO ROMANIA.TU,INGINERACHE DE TEVI
DUTE SI LUCREAZA LA ROM TUB. LASA ZGHIARISTICA,CA N-AI CARPA.
MISTOCARERILE SI FLECARERILE TALE NU AJUTA PE RUMANI.
HAI,VALEA.!!!! FUGI IN EXIL SI VOTEZI PE VOICULESCU.ZBANGHIULE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ