MIRCEA BADEA, scandal cu un membru CNA

| 01 mar, 16:48

Jurnalistul Mircea Badea a avut o reacție dură, la aflarea veștii că a încetat din viață jurnalistul EvZ, Horia Tabacu. Reacția lui Badea a fost taxată imediat de Valentin Jucan, membru al CNA. La acuzațiile lui Jucan, Badea i-a răspuns ironic.

La aflarea veștii decesului lui Horia Tabacu, a scris următorul mesaj pe pagina personală de Facebook.

”A decedat Horia Tabacu de la EVZ. De infarct. De-a lungul timpului, a scrijelit nenumarate injuraturi baloase la adresa mea si a lui Mihai Gadea. Practic n-avea alta treaba pentru banii insolventi pe care-i primea. Pe mine m-a lasat rece. Acum si pe el”

Valentin Jucan a catalogat drept ”imbecilă” reacția lui Mircea Badea, care i-a răspuns însă la fel de vehement membrului CNA.

„Moare un OM. Era jurnalist. În fotografia alăturată este reacția imbecilă a lui Mircea Badea”, a scris Valentin Jucan pe rețeaua de socializare.

„Valentin Jucan, membru CNA, considera ca am avut o "reactie imbecila" la decesul unuia care ne-a injurat pe mine, pe Gadea, pe Ursu...etc nonstop. Eu nu sunt de acord cu domnul Jucan, dar ii promit ca, in cazul nefercit, desigur, in care domnia sa trece in nefiinta, sa am o reactie mai misto”, i-a răspuns Mircea Badea lui Valentin Jucan, tot pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mar, 18:54
max
Mircea Badea este un rahat. Si pute. In varianta epitaf: Mircea Badea a fost un rahat. Si putea. La fel ca si admiratorii sai coprofagi.
01 mar, 18:04
Cea mai noua oferta de lucru!
munca la domiciliu
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ