Mircea Diaconu: E forma mea de retragere. Nu mai fac nimic

| 29 mai, 2014

Mircea Diaconu a obținut mandatul de europarlamentar cu un scor pe care și l-ar fi dorit mai multe partide. Fostul membru PNL va trebui să facă naveta la Bruxelles.

Europarlamentarul a declarat la Reșița  că: ,,Asta e forma mea de retragere. Mă duc acolo, după care merg acasă și nu mai fac nimic. Problema mea era că nu puteam să ajung în fața justiției decât dacă eram pe o listă europarlamentară, ca să fiu atacat, să apară o procedură de urgență și în câteva zile să se știe dacă eu sunt un proscris, un infractor în țara asta și să se știe dacă am toate drepturile sau nu. Asta era problema mea. Nu am vrut funcția neapărat! Am vrut să mă curăț, am vrut să mă retrag din politică, vreau să mă retrag din politică, dar nu murdar, ci să mă spăl de porcării. Acum, practic, nu mă pot opri. Se învârte roata și am ajuns în punctul acesta în care sunt mandatat de o mulțime de oameni și trebuie să merg acolo, unde trebuie să fiu extrem de serios și să fac cât pot de bine acest mandat pe care mi l-au dat. Asta nici nu cred că e politică, e un fel de cetățenism!”,  notează expressdebanat.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ