Mircea Diaconu, mărturisiri despre retragerea de pe scenă

| 29 oct, 2014

Cu 44 de ani de carieră artistică în spate, Mircea Diaconu a dezvăluit că, uşor şi sigur, vrea să se retragă de pe scenă pentru că actoria a profesat-o cel mai bine în tinereţe, preferând să se retragă în glorie.

Îndrăgitul actor a mărturisit că încearcă să se retragă de pe scena artistică, scrie ziarulring.ro.

"De teatru mă ocup foarte puţin, sunt un om bătrân şi de mai multă vreme caut forme de retragere, iar faptul că sunt la Bruxelles e o formă de retragere. Şi când am fost director la Teatrul «Nottara» a fost tot o formă de retragere. În viaţă şi, în general, în carieră e bine să înveţi să te retragi la timp... E o e meserie înfiorător de grea, care solicită mintea, reflexele, îţi solicită absolut tot. Când îmbătrâneşti, e din ce în ce mai greu", a declarat Mircea Diaconu.

"Actoria e o meserie de tinereţe. Trebuie să îţi meargă rotiţele perfect. Când eram tânăr, eram «de cauciuc», azi nu vă daţi seama câte dureri am în fiecare dimineaţă. Dilema e alta... nu mai pot să îmi fac profesia la nivelul pe care îl doream şi atunci mă costă prea mult din punct de vedere fizic şi psihic. Roata vieţii trebuie să se învârtă normal, să vină ceilalţi şi să o facă mai bine ca mine. Nu am dispărut ca actor şi nici nu voi dispărea, filmele vor sta în cutia aia şi după ce nu voi mai fi viaţă", a mai spus actorul.

 

Tag-uri: Mircea Diaconu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 oct, 2014
dorinteodor
reagan de romania?
vom vedea un reagan de romania peste 5 ani? este extrem de putin probabil desi ar fi bine pentru tara. mircea diaconu s-a nascut prea repede; poate peste vreo 20 de ani alta va fi situatia...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ