Geoană, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre luna în care va cădea Guvernul Ponta

| 29 ian, 10:07

Mircea Geoană a dezvăluit planul pe termen scurt privind noua formațiune politică pe care urmează să o lanseze, câți parlamentari vor veni alături de noul său proiect politic, intitulat ”Mişcarea România noastră” și de asemenea care sunt obiectivele pe termen mediu și lung.

Mircea Geoană a oferit și o serie de explicații despre actuala relație pe care o are cu Victor Ponta, care sunt temerile acestuia din urmă și care ar putea fi luna în care actualul executiv va pica în urma unei moțiuni de cenzură inițiată de actuala opoziție.

Fostul președinte al PSD nu a ocolit nici subiectul legat de finanțarea partidelor politice cu bani negri sau cel legat de dosarul ”Mită la PSD”, în care va fi citat ca martor în perioada următoare.

Mircea Geoană a comentat, în premieră pentru PSnews.ro, zvonurile legate de preluarea șefiei Senatului, în cazul în care se schimbă actuala majoritate, sau pe cea a conducerii Serviciului de Informații Externe.

Blaga: Participarea unei părți din PSD la susținerea unei noi majorități este absolut posibilă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ