Mircea Lucescu este ÎN AL NOULEA CER: Clubul Şahtior îi va ridica STATUIE în Doneţk

| 31 iul, 16:36

O statuie reprezentându-l pe antrenorul român Mircea Lucescu va fi amplasată în orașul ucrainean Donețk, a anunțat clubul Șahtior, căruia tehnicianul i-a adus cele mari succese din istoria sa.

Decizia realizării statuii a fost luată pe 29 iulie, ziua când Lucescu a împlinit 70 de ani, ocazie cu care a fost prezentată o versiune în miniatură a statuii. Statuia propriu-zisă va fi dezvelită în parcul stadionului pe care evolua în mod normal echipa, Donbass Arena, după ce Șahtior va reveni la Donețk.

Șahtior joacă meciurile considerate pe teren propriu la Lvov, din cauza situației din Ucraina

Sculptura, din bronz, va umple atmosfera din parcul stadionului cu energie specială și spirit de învingător și va deveni unul din locurile favorite ale fanilor echipei.

Autorul operei este ucraineanul Ihor Gluhenkii, cunoscut pentru o serie de proiecte realizate în țara sa, în SUA, Japonia, Italia și Turcia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 15:29
georgeta
munca la domiciliu
Oportunitate cu totul provocatoare!
Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Ai nevoie de calculator conectat la internet, timp liber, vointa si rabdare. Nu necesita experienta Veti pimi 12 cursuri prin email iar la sfarsitul acestor cursuri puteti continua sau va puteti retrage . Tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea oferita.
Pentru detalii mai multe, la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ