Mirel Palada: Șeful statului ar trebui să fie primul care să își doneze majorarea de salariu

| 29 iul, 14:32

Gestul premierului Victor Ponta de a dona diferența de salariu primită în urma ordonanței care îi vizează pe înalții demnitari este o dovadă de decență, consideră consilierul de stat în Guvern Mirel Palada, acesta afirmând că, într-o Românie a lucrului bine făcut, șeful statului ar trebui să fie primul care să dea acest exemplu.

"Gestul premierului Victor Ponta de a dona diferența de salariu primită în urma ordonanței care îi vizează pe înalții demnitari este o dovadă de decență, de responsabilitate și de respect față de toți angajații din sistemul bugetar. Premierul rămâne consecvent ideii că majorarea salariilor demnitarilor trebuie făcută în același timp cu salariile celorlalți angajați din sectorul public", a declarat Mirel Palada, citat de Agerpres.

Citşte şi:  Victor Ponta, despre mărirea salariului: Vreau să am sufletul împăcat și să fac un gest simbolic

El a adăugat că, pentru a nu stimula un conflict cu președintele Iohannis, Victor Ponta a ales această "formulă elegantă" de a arăta că nu este moral ca unii bugetari să fie mai egali decât alții.

"În mod normal, într-o Românie a lucrului bine făcut, șeful statului ar trebui să fie primul care să-și doneze majorarea de salariu, pentru a oferi un exemplu tuturor celor care ocupă demnități publice", a precizat Palada.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 12:54
molly
Cum sa doneze diferenta? Pai el a cerut suplimentarea fondurilor pentru Administratia prezidentiala si acum tu vii si spui sa doneze diferenta? Mai sunt tari de vizitat, creatori de moda de testat, renovari de facut, etc..
29 iul, 15:05
dan sultanescu
Ponta este urmarit penal
moral si statutar PSD:demisia
sa caracterizezi gestul altuia,nu este in regula
dar am inteles ca Palada,are probleme...electrocutare,ars pe rug,Coana Mita ,este din Tele(A)ga,pufosi,etc
chemati un dottore...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ