Misteriosul loc din România unde unui bătrân i s-a arătat forţa răului

| 19 iun, 2014

Cel mai mare lac carstic din Romania este Lacul Dracului, din Muntii Locvei, situati in Cheile Nerei, in Caras-Severin. El este inclus in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita. Lacul, care initial a fost subteran, are adancimea de 9,3 metri si diametrul in jur de 20 de metri.

Datorita formelor carstice variate care inspira imaginatia umana, a fost asociat cu figura Diavolului. Exista si o legenda in acest sens.

Intr-o zi, un batran s-a dus prin zona de la malul lacului pentru a-si scoate la pascut caprele. Cum statea el si asculta sunetul facut de undele apei, omul a fost surprins de o aparitie supranaturala. In fata lui, ca din pamant, s-a materializat o silueta care a luat contur incetul cu incetul, scrie formula-as.ro.

Era un omulet care tinea in mana un peste si care l-a salutat pe batran, rugandu-l sa i-l prajeasca pe jarul focului langa care statea, dar in asa fel incat sa nu i se indoaie coada. Batranul si-a dat seama ca ceva era in neregula cu aratarea ivita asa din senin, si i-a spus mogaldetei ca ii accepta ruga, cu o conditie: la randul sau, omuletul sa prajeasca un cap de tap, in asa fel incat acesta sa nu ranjeasca. Pentru a indeplini conditia pusa, batranul a infipt pestele intr-o tepusa, reusind sa il prajeasca fara a i se stramba coada. In schimb, omuletul s-a chinuit in zadar sa friga capul de tap fara ca acesta sa-si deschida, la contactul cu focul, falcile, desi ii legase botul cu o funie facuta din coaja de tei. Linsa de flacari, funia a ars imediat, iar botul tapului s-a desfacut si a inceput sa ranjeasca. Realizand ca a fost pacalit de batran, omuletul s-a aruncat in lac, de ciuda, si s-a facut nevazut. In ce-l priveste pe mos, el nu s-a indoit nici o clipa ca omuletul fusese, de fapt, un drac, iar dupa ce a povestit mai departe intamplarea, numele lacului a ramas Lacul Dracului.

Citeşte şi: Peştera misterioasă din România: Dispariţii INEXPLICABILE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Conflict în stil mafiot între două clanuri de serafimi şi heruvimi

Având reputaţia unui loc al liniştii şi al păcii, Raiul a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui atac nemaiîntâlnit. Fiind înarmaţi cu săbii Jedi, câţiva membri ai clanului Serafimilor, au descins într-un loc de reuniune al rivalilor din clanul Heruvimilor. Disputa a izbucnit din cauza neînţelegerii generate de banii obţinuţi în urma pelerinajului organizat la moaştele făcătoare de minuni ale sfinţilor Pic şi Poc. Până la momentul intervenţiei trupelor speciale de apostoli, Bătaia Cea Ruptă din Rai a avut unele consecinţe nefaste pentru ambele tabere: veşminte sfâşiate, aureole sparte şi aripi fracturate.

Printre cei reţinuţi se numără şi Cuviosul Arsenie Cămătarul, temut membru al clanului Serafimilor, dat în urmărire generală pentru un lung şir de minuni comise cu sânge rece folosind sfântul Levier. “De fiecare dată s-a bazat pe relaţiile lui la Muntele Athos pentru a ocoli legea divină, dar iată că am reuşit să-l arestăm. Va posti şi va face canoane aspre pentru mult timp de acum încolo. Mai pe scurt, a dat de Đracu’.”, a declarat sfântul Gheorghe.

Părintele Coşmelie, purtător de cuvânt al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, susţine că mulţumită capturării membrilor celor două clanuri, Viaţa de Apoi a Raiului va putea reveni, în sfârşit, la normalitate.
20 iun, 2014
Părintele Cleopache
Ştiaţi că:
- Iisus s-a născut din mamă virgină, aceasta fiind fertilizată in vitro de către o fantomă ?
- deţine recordul mondial pentru cea mai lungă perioadă de abstinenţă sexuală şi anume 33 de ani ?
- exceptând faptul că era tâmplar, mai practica iluzionismul, medicina alternativă şi multe alte practici “magice” ?
- inelele lui Saturn sunt de fapt prepuţul lui Iisus, fapt dovedit de teologul Leo Allatius ?
- Biblia afirmă că Iisus era o forma de viaţă neconvenţională, fiind alcătuit din pâine integrală şi vin Chateau Cheval Rouge ?
- îi iubeşte atât de mult pe americani încat a ţinut secret mântuirea sa până în anul 1492 ?
- poate merge pe apă pe care o transformă în vin, pentru ca apoi, prin tranzitivitate, să poată merge şi pe vin ?
- a reuşit să se supună sacrificiului suprem chiar dacă, fiind atotştiutor, cunoştea faptul că după trei zile va învia ?
- a murit şi a înviat de peste 2000 de ori ?
- este primul caz uman confirmat de înălţare/decolare ?
- unul dintre hobby-urile sale este apariţia în visele schizofrenicilor ?
- numele său real este Conchita Wurst ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ